tisdag 16 september 2008

Praktik fort.

Ja, praktiken va en riktigt höjdare. Hade lite olika överläkare och underläkare under de fyra veckorna jag var där och alla var trevliga och väldigt kunniga.
I början var allt nytt, göra dikteringar var väldigt märkligt och rutinerna helt okända. Kändes så fånigt att sitta där och prata in saker, satt helst själv i rummet i början och jag tyckte det va så pinsamt att nån skulle behöva lyssna på mig. Men det släppte eftersom, och snart kändes rutinerna rätt ok. Visst är det en del kvar som ska in i ryggmärgen men nu har jag iaf kommit igång.
Kontentan är att den var hur bra som helst, sista veckan kändes det riktigt tråkigt att sluta. Det var ju några patienter som jag följt lite extra under den tiden och som jag gärna velat se vad som händer med(en patient var jag faktiskt tvungen att ringa och kolla upp efter ett par veckor för att se vad som händer med honom. Det var skönt att höra att han fått komma hem, jag visste ju inte ens om han skulle överleva eller inte när jag slutade). Jag kan inte ha haft en bättre praktik, var verkligen super bra!

Inga kommentarer: