torsdag 6 mars 2008

Karuselen fortsätter

Det som gör det här året annorlunda är att det i princip inte finns någon naturlig andnings paus, det bara fortsätter utan slut. Har ju nu i alla fall lärt mig att jag måste ta pauser emellanåt för att orka, men det är svårt att inte göra det utan att det dåliga samvetet knackar en på ryggen.
Veckorna innan påsklovet så är det extra mycket, prov och extra möten att springa på, alltså bäst att inte känna efter så noga utan bara fortsätta som vanligt. Proven handlar det mest om att bara överleva och utan större negativa konsekvenser.
Mötena med olika fakulteter är ju viktigt, det är ju vår chans att göra någon skillnad, allt vårat gnäll blir inget konstruktivt om vi inte säger det till de som kan göra något åt situationen. Samtidigt är man lite rädd att trampa någon professor på tårna, man har ju faktiskt sommartentorna kvar att klara, alltså vill man så diplomatiskt som möjligt lägga fram våran kritik(å även beröm). Så för att det ska bli bra krävs lite energi, som vi egentligen inte har, den får man skrapa ihop på något sätt ändå.

På tal om något helt annat, hade vi helt underbart vårväder förra veckan, dumpade stora vinterjackorna och gick i enbart en extra tröja. Riktigt njöt av sol och värme för sedan kastas tillbaks i kyla(med andra ord enbart 8-10 grader istället för 18-20) igen, det är ju bara att inse att våren inte riktigt hittat hit än.

Inga kommentarer: