onsdag 31 oktober 2007

IKEA

Igår tog jag en tripp till Budapest för lite shopping.
Att gå på H&M och IKEA är verkligen som att få en bit av Sverige.
Under åren jag bodde i Jönköping var man på IKEA lite nu och då, det var ju så nära. Nu är det det bit att ta sig så det hör ju inte direkt till vardagen. Så att gå på IKEA nu är nästan farligt, jag får helt spel. Det finns så otroligt mycket fina grejer! Längtar till jag får inreda mitt eget hem en gång(om x antal år).
Och sen är det ju den där lilla matbutiken de har vid utgången, den är ju helt livsfarlig. Ost, julmust, skumtomtar, pepparkakor, bilar. Det är ju livsfarligt!
Jag hade pratat med min granne innan jag åkte, om att jag inte skulle köpa så mycket. Men det går ju inte att inte handla mycket på IKEA , framförallt när jag vet det kommer att dröja till nästa gång jag kommer dit.
Kan ju bara säga att jag hann ångra många saker för det var fruktansvärt tungt att bära hem allt sen. Väl hemma så var dock slitet värt besväret. Jag menar, ljus som luktar lakrits... ljuvligt ;) Även om jag har träningsvärk i både rygg och armar och ett fint blåmärke på ena skuldran.
Nu ska försöka övertyga den lille kissen(är kattvakt igen) att kudden bredvid mig på skrivbordet är minst lika bra som skrivbordet så kanske jag kan få lite plugg gjort.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, IKEA är toppen när man är utlandssvensk! När jag bodde utomlands så åkte vi dit och käkade köttbullar med lingon när vi hade hemlängtan. Och shoppade järnet i den lilla svenska shopen (Marabou, jag säger bara Marabou..och Salt&blandat förstås...och kaviar...och...). Mina armar hatade mig lika mycket varenda gång (till slut började jag ta med ryggsäck istället för att släpa...)

Förresten, om tentakoman sätter in så kan man, förutom att shoppa E.coli, komplettera med hjärnceller. Själv tänkte jag köpa ett par extra att ha i reserv på skrivbordet på jobbet..;)

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.